Strategiudvikling

Unikt samarbejde med Århus universitet

Konsulenthuset Moestrup har etableret et unikt samarbejde med Århus universitet. Samarbejdet betyder at vi til vores opgaver for virksomheder og organisationer kan trække på den nyeste forskning og viden omkring ledelse.

”Der er tale om en systematisk udveksling af erfaringer, så Anders Moestrup og Lene Bakgaard kan trække på den nyeste viden fra vores forskning, og samtidig kan vi gennem deres arbejde få ny viden om, hvad der sker ude i kommunerne og virksomhederne”, fortæller Lotte Bøgh Andersen, der er professor på Institut for Statskundskab og leder af Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse.

Har en af vores virksomheder et spørgsmål om ledelse, har vi nu en ekstra mulighed for at får belyst spørgsmålet ud fra den nyeste forskning. Vi kan også trække på samarbejdet til at udvikle nye koncepter til gavn for vores kunder.

Herudover vil vi løbende opdatere vores materialer med de nyeste input, således at vi altid er på forkant med udviklingen af god ledelse.

Udviklingen af god ledelse og bidrag til at gøre den daglige ledelse endnu bedre hos vores kunder er et fokuspunkt i vores daglige arbejde