Udvikling i virksomheden

En god strategi er afgørende for at nå i mål

Coronakrisen har vendt op og ned på mange ting i samfundet og for virksomhederne. Der har været mange trusler, men der er også opstået nye muligheder. Er det business as usual eller hvordan?

Har du og din virksomhedbehov for en fornyet strategi via en opdatering eller måske en helt ny strategi for virksomhedens fremtidige virke?

Konsulenthuset Moestrup er eksperter i at hjælpe til med at skabe gode strategier, som kan give klarhed for både dig, dine medarbejdere og din virksomhed.

Ifølge vores erfaring er tre ting helt og aldeles nødvendige for, at en virksomhed kan opnå en effektfuld eksekvering af dens strategi – og vi bistår naturligvis gerne i arbejdet med disse:

  • Beslutning om hvilke dele af strategien, der er vigtigst for medarbejderne at forstå
  • Effektiv og klar formidling af budskabet.
  • Råderum og opbakning til medarbejderne, så de yder deres bedste for at nå i mål.
Afspil video

Hvad kan vi ellers tilbyde?

Situationsbestemt ledelse

Vil du skabe flere gode resultater sammen med dine medarbejdere og vide, hvordan din ledelsesstil er afgørende for at nå jeres mål?

Balanceret ledelse

Balanceret ledelse er grundlaget for at forstå ledelse i praksis. Lederne vil lære, at ledelse ofte handler om at tage stilling til dilemmaer.

Samarbejde og tillid

Tillid er forudsætningen for at nå mål sammen med medarbejderne. En styrkelse af tilliden blandt medarbejdere og ledelse vil kunne ses på bundlinjen.