0001

Hvordan kan din forretning vokse, og hvad skal næste skridt være?

En løbende udvikling af din virksomhed er afgørende nødvendig for, at den kan vokse sig større og mere robust. Men desværre ender alt for mange gode idéer og spændende handlingsplaner med at samle støv på hylden, fordi man i det daglige har svært ved at finde tiden til at tænke nyt.

Den daglige drift drukner på den måde udviklingen af virksomheden, hvilket kan få store konsekvenser for virksomheden på den lange bane.

Derfor tilbyder Væksthus Sjælland et skræddersyet strategiforløb til din virksomhed med mulighed for økonomisk tilskud på op til 100.000 kr.

Gennem forløbet får du ikke bare en dybere forståelse for de typiske benspænd som opstår, når strategier og handlingsplaner skal føres ud i livet, du får også en række praktiske ledelsesværktøjer, samt indsigt i nye, konkrete udviklingsmuligheder, som kan skabe mere værdi for din virksomhed her og nu.

 

Udbytte af forløbet

  1. Erfaringsdeling og netværk med ligesindede ejerledere og topledere.
  2. Praktiske ledelses- og strategiværktøjer i øjenhøjde, som du kan bruge til udviklingen af din forretning.
  3. Sammenhængskraft mellem din strategi, din handlingsplan og din organisation, så I sammen kan føre forandringerne ud i livet.
  4. Sparring med en erfaren vækstkonsulent, som kender din branche og som kan hjælpe med at holde fast i udviklingen.

 

Prioritér en styrkelse af din virksomheds strategi og læg en slagplan, der kan ses på bundlinjen.

“Sammen med vores erfarne vækstkonsulenter får du lagt den slagplan, der vinder markedsandele og udvikler din virksomhed, dine personlige lederegenskaber og dine medarbejdere.”

© Konsulenthuset Moestrup | Strategi forløbet