Situationsbestemt Samarbejde

Sæt turbo på udviklingen i din virksomhed

Giv dine medarbejdere et fælles sprog

Har du og evt. dine ledere deltaget i workshoppen Situationsbestemt Ledelse SLII Experience? Ønsker du at styrke udviklingen i virksomheden og gøre kommunikationen og samarbejdet bedre i virksomheden?

Kender du også til disse udfordringer:

  • Der er mangel på fælles ansvarlighed
  • Ineffektiv kommunikation – for mange ting skal gentages
  • Medarbejderne kunne godt være mere produktive og løse udfordringer


Skab produktive medarbejdere

Situationsbestemt Samarbejde er en praktisk orienteret workshop, designet til at hjælpe og træne medarbejderne med den proces, de værktøjer og færdigheder de har behov for, til at øge orienteringen om udvikling og øge produktiviteten.

Workshoppen foregår i øjenhøjde med medarbejderne, således at de får nogle gode værktøjer til egen udvikling. Samtidig optimeres forståelsen for hinanden på tværs i virksomheden i forhold til daglige udfordringer omkring opgaverne, så tempoet i udviklingsprocesserne øges.

Hvorfor deltage i denne workshop?

Udviklingsorienterede medarbejdere giver virksomheden mulighed for at udnytte medarbejdernes færdigheder, styrker og erfaringer til at løse komplekse udfordringer, udføre opgaver hurtigere, optimere beslutnings- tagning, forbedre kreativiteten og konsekvent producere bedre resultater.

Hvis medarbejderne fungerer optimalt, så øger det også kreativiteten og nytænkende idéer, hvilket kan give jeres virksomhed konkurrencemæssige fordele.

Dit udbytte af workshoppen:

  • Værktøjer til at inspirere og motivere medarbejderne på tværs af virksomheden til at nå mål og opgaver.

  • Indsigt i eget udviklingspotentiale som medarbejder.

  • Viden og metoder til at få kolleger til at samarbejde og performe optimalt.

  • Træning i effektiv kommunikation med det formål at udvikle medarbejdernes kompetencer, selvtillid og motivation – og dermed skabe mere innovation og bedre resultater.

  • Indsigt i, hvordan alle medarbejdere opnår kontinuerlig høj performance i situationsbestemt samarbejde.