hr_kompagniet

Faglighed er vigtig, personlighed er afgørende.

Målet med rekruttering af nye medarbejdere er naturligvis, at virksomheden skal styrkes. Derfor er det vigtigt, at den nye medarbejder bringer ny viden og nye kompetencer til virksomheden.

Anders Moestrup, som er indehaver af Konsulenthuset Moestrup, er desuden partner i HR-Kompagniet, som har specieliseret sig i at bistå virksomheder med at finde de rigtige medarbejdere.

Et samarbejde med HR-Kompagniet betyder, at du som leder ikke skal bruge kostbar tid på besværlige og tidskrævende ansættelsesprocesser, ligesom risikoen for dyre fejlansættelser minimeres. Forkerte kandidater kan koste dyrt rent økonomisk, men også omdømmet hos kunder eller samarbejdspartnere er på spil.

Hos HR-Kompagniet er vi din partner gennem hele ansættelsesprocessen, hvad enten der er tale om en enkelt eller flere medarbejdere eller ledere. Vi skræddersyer naturligvis processen efter den enkelte virksomheds ønsker og behov, og vil altid stå til rådighed med sparring og rådgivning omkring de praktiske elementer i en ansættelsesproces.

Læs mere her:
http://www.hr-kompagniet.dk

© Konsulenthuset Moestrup | HR-Kompagniet