Om os

Konsulenter i Konsulenthuset Moestrup

Konsulenthuset Moestrup samarbejder med Center for Diplomledelse ved Jens-Erik Nonbo.
Samarbejdet omfatter udbydelse af kurser inden for diplomledelse, således at højere uddannede kan ansøge om SVU til videreuddannelse.

Anders Moestrup
Konsulent og Direktør
Fokus på Ledelse, Udvikling, Strategi og Rekruttering

Jeg har en baggrund som officer i Livgarden kombineret med en mastergrad i organisationspsykologi fra RUC. I mine opgaver kombinerer jeg disse to uddannelser med en mangeårig leder- og undervisningserfaring. Som tidligere kompagnichef i Livgarden og chef under international udsendelse, har jeg stor erfaring i at lede større organisationer. Denne erfaring trækkes der på, når opgaverne omhandler strategiudvikling, leder- og personaleudvikling, samt undervisning.

Udover diverse certificeringer afsluttede jeg i 2010 et 2-årigt uddannelsesforløb på Roskilde universitet med en mastergrad i organisationspsykologi.  Jeg skrev masterafhandling om ’ledelse i forandring’. Vi har efterfølgende i Konsulenthuset Moestrup lagt ekstra vægt på forandringsledelse og udviklet en ny måde at hjælpe organisationer igennem forandringer ved at kombinere forandringsledelsesteori med personlighedstyperne.

Evan Wedell Petersen
Konsulent
Varige adfærdsændringer som succesparameter
Henrik Gildberg
Konsulent
At skabe forståelse for et balanceret lederskab

Vi støtter

image003