Aktiviteter

Skræddersyet lederudvikling

God ledelse styrker virksomheden, og dette samspil er vi meget bevidste om. Når vi arbejder med lederudvikling, tager vores aktiviteter derfor altid udgangspunkt i den enkelte leder og dennes udviklingsområder, men også i virksomhedens konkrete og aktuelle behov.

Således vil et lederkursus fra Moestrup blive skræddersyet til den enkelte leder og organisation og dermed blive mere nærværende, intenst og praktisk brugbart i lige præcis jeres virksomhed.

Når vi måler og udvikler ledelse i virksomheden, bruger vi ofte værktøjet LEA “Leadership Equity Assessment”. Dette værktøj giver en god indikation af styrker og udviklingsområder i virksomheden og bliver fulgt op af en udviklingsproces, hvor også medarbejderne inddrages. LEA kan derfor med fordel bruges i stedet for medarbejdertilfredshedsundersøgelser.

Vores mangeårige erfaring med ledelse gennem forandringsprocesser gør os desuden til eksperter i forandringsledelse, hvor vi arbejder med en model og metode, vi selv har udarbejdet på baggrund af de mange erfaringer, vi har på området. En metoder, der gør forandringsprocessen mere gennemsigtig, gnidningsfri og succesfuld.